მენიუ
კიტრი-პომიდვრის სალათა – კიტრი, პომიდორი, ზეთი და მწვანილი.
კიტრი-პომიდვრის სალათა ნიგვზით – კიტრი, პომიდორი, კახური ზეთი, ხახვი, ნიგოზი და რეჰანი.
ჭარხალი – მოხარშული ჭარხალი, წითელი ხახვი, ნიორი, წიწაკა, ქინძი, მარილი, სანელებლები ტყემლის სოუსით, ღვინის ძმარი.
ჭარხალი მაიონეზით – ჭარხალი, ნიორი, ხარჩოს სუნელი, წითელი წიწაკა, მაიონეზი და მარილი.
ჩიხირთმა – ქათამი, ნახარში, ხახვი, კვერცხი, ფქვილი, ნიორი, ქინძი, კამა, მარილი და ძმარი.
ხაჭაპური იმერული – ცომი, ყველი და ზეთი
ხაჭაპური მეგრული – ცომი, ყველი და ზეთი შიგნიდან და გარედან
ხაჭაპური აჭარული – ცომი, ყველი, კარაქი და კვერცხი
ლობიანი – მოხარშული ლობიო და ცომი.
ჭვიშტარი – მჭადის ფქვილი, ყველი, მაწონი და რძე
მჭადი ღუმელში – ღუმელის კლასიკური მჭადი
მჭადი კეცზე – თიხის კეცეზბე გამოცმვხრაი მჭადი
ღომი – სულგუნი, სიმინდის ფქვილი, სიმინდის ღერღილი და წყალი.
ნიგვზიანი ბადრიჯანი – ყვითელი ყვავილი, მარილი, წითელი წიწაკა, ძმარი, ნიორი, ხმელი ქინძი, ნიგოზი, ბადრიჯანი, უცხო სუნელი, ქინძი, ნიახურის ფოთლები, ბროწეულის მარცვლები.
ბადრიჯანი – მაიონეზით, მწვანილებით და ნივრით.
ბადრიჯანი ნივრით – ბადრიჯანი, ზეთი, ნიორი, ძმარი, მარილი და ქინძი.
ისპანახი, იგივე ფხალი – ისპანახი, ნიორი, წითელი წიწაკა, უცხო სუნელი, ქინძი, ბროწეულის მარცვლები, ნიგოზი, თეთრი ღვინის ძმარი, ყვითელი ყვავილი, თეთრი ხახვი, ქორფა ოხრახუში და მარილი.
წითელი ფხალი (სეზონურად) – ბროწეულის მარცვლები, წითელი წიწაკა, მარილი, პილპილი, ნიორი, ნიგოზი, ჭარხალი, ქინძი და ძმარი.
კეჟერა ფხალი (სეზონურად) – კეჟერას ფოთოლი, ნიორი, ნიგოზი, უცხო სუნელი, ქინძი, წითელი წიწაკა, ყვითელი ყვავილი, სვანური მარილი, კვაწარახი და მარილი.
პრასის ფხალი (სეზონურად) – მოხარშული პრასი, ნიგოზი, ნიორი, ღვინის ძმარი, ქინძი, მარილი და დაღერღილი წიწაკა.
სტაფილოს ფხალი – სტაფილო, მაიონეზი, ნიგოზი, სუნელები, მარილი, ბროწეულის მარცვლები და ქინძი.
კომბოსტოს ფხალი – კომბოსტო, ხახვი, წითელი წიწაკა, ნიორი, ნიგოზი, თეთრი ღვინის ძმარი, უცხო სუნელი, გამხმარი ქინძი და ბროწეულის მარცვლები.
ეკალა (სეზონრად) – ეკალა, ნიორი, ღვინის ძმარი, უცხო სუნელი, ქინძი, ნიგოზი, ხახვი, ხმელი ქინძი, წითელი წიწაკა და მარილი.
ლობიო ქოთანში – ქოთნის ლობიო ხახვით და მწვანილით ნადუღი პიტნით – ნადუღი, სულუგუნი, პიტნა, ნიორი, მწვანილი.
ზეთის ხილი – კურკის გარეშე
მწვადი – ქართული მწვადი ხახვით, ტყემალით ან პომიდვრის საწებელით.
ხინკალი – ქალაქური, ცომი, საქონლის და ღორის ხორცი მწვანილით.
ტოლმა – წყალი, წითელი წიწაკა, მარილი, ტომატის პიურე, ქინძი, ნიორი, ოხრახუში, ბრინჯი, ხახვი, შერეული ფარში და კომბოსტო.
ჩაქაფული (სეზონური) – ცხვრის ხირცი, ხახვი, თეთრი ღვინო, ქინძი, ოხრახუში, ტარხუნა, მწვანე ხახვი, ძმარი, მარილი, წიწაკა და ტყემალი.
სოკო კეცზე სულგუნით – ქამა სოკო, სულგუნი, კარაქი და მარილი.
სოკო შიგთავსით – ზეითნის ზეთი, ისპანახი, ნიორი, ოხრახუში, შავი პილპილი, დიდი თეთრი სოკო, პომიდორი ჩერი, მარილი და გახეხილი ყველი.
ხაშლამა – ნიორი, ხახვი, დაფნის ფოთოლი, საქონლის ხორცი, პილპილი და მარილი.
ახალი კარტოფილი კამით (სეზონურად) – ახალი კარტოფილი, ზეთი, სვანური მარილი და კამა.
კარტოფილი – შემწვარი კარტოფილი ხახვით.
ბლინები ხორცით – ძროხის ხორცი, მოხარშული ბრინჯი, მშრალი ქინძი, ნიორი, მარილი და პილპილი გახვეული ბლინში.
გოჭი – შემწვარი გოჭი, წიწაკა, ნიორი, ქინძი, კამა, ოხრახუში, სალათის ფოთოლი, რეჰანი.
კუჭმაჭი მეგრულად – საქონლის გულ-ღვიძლი, ფილტვი, ფაშვი, წითელი ხახვი, ქინძი, ბროწეულის მარცვლები, ზეთი, სანელებლები, დაღერღილი წიწაკა, ქონდარი, უცხო სუნელი, ყვითელი ყვავილი, მარილი და წითელი ღვინო.
კუჭმაჭი ქათმის – ქათმის ღვიძლი და კუჭი, ნიორი, ძმარი, უცხო სუნელი, ხმელი ქინძი, მარილი, პილპილი, ხახვი, ბროწეული, ქონდარი, ქინძი.
ქათამი ნიორწყალში – ქათამი, ნიორი, ზეთი, წყალი და მარილი.
ოსტრი – საქონლის ხორცი, ხახვი, პამიდორი, ნიორი, ოხრახუში, ქინძი, დაფნის ფოთოლი, მარილი და წითელი წიწაკა.
ქათამი მაყვლის სოუსში (სეზონურად) – ქათამი, მაყვალი, ქინძი, უცხო-სუნელი, ნიორი, წითელი წიწაკა, შავი პილპილი, მარილი.
შქმერული – ქათამი, ნიორი, რძე და მარილი.
ბულგარული ნიგოზში – წითელი ბულგარული წიწაკა, ნიგოზი, ნიორი, ქინძი, ნიახური, ბროწეულის წვენი, უცხო სუნელი, წითელი წიწაკა და მარილი.
კუჭმაჭი იმერული (ცივი) – ღორის ან ხბოს გულ-ღვიძლი, ნიგოზი, ხმელი ქინძი, ქონდარი, უცხო სუნელი, დაღერღილი წითელი წიწაკა, ნიორი, ძმარი, ბროწეული, ხახვი, ზეთი და მარილი.
რაჭული ვიჩინა – ღორის შებოლილი ხორცი.
ბაჟე – ნიგვზით, ნივრითა და სუნელებით.
ტყემალი – მზადდება ტყემლის, ქლიავის, სხვადასხვა სანელებლების, მწვანილისა და ნიორისგან.
საწებელა – პომიდორი, ბულგალური წიწაკა და სანელებლები.
ჩურჩხელა – თხილი, ნიგოზი, შაქარი, ფქვილი, ბადაგი.
ფელამუში, იგივე თათარა – ახლად დაწურული ყურძნის წვენი და სიმინდის ფხვნილი.
ფხალის ასორტი – ასორტი სხვადასხვა სახეობის ფხალისგან.
მწნილის ასორტი – ბოსტნეული, ყვავილოვანი კომბოსტო, სხვადასხვა ფერის ბულგარული წიწაკა, სტაფილო, ნიახური, ჯონჯოლი.
მწვანილის ასორტი – წიწაკა, პრასი, ოხრახუში, პომიდორი, კიტრი, ბოლოკი.
თხილის ასორტი – კაკალი, ტყის კაკალი, ნუში, მიწის თხილი.
ქართული ყველის ასორტი – სულგუნი, შებოლილი, იმერული, რძის ჩეჩილი, შებოლილი ჩეჩილი.
დაგვიკავშირდით, რომ გაეცნოთ ქართველიშვილის მარნის მენიუს ფასებს!