მენიუ

კიტრი-პომიდვრის სალათა – კიტრი, პომიდორი, ზეთი და მწვანილი.

კიტრი-პომიდვრის სალათა ნიგვზით – კიტრი, პომიდორი, კახური ზეთი, ხახვი, ნიგოზი და რეჰანი.

ჭარხალი – მოხარშული ჭარხალი, წითელი ხახვი, ნიორი, წიწაკა, ქინძი, მარილი, სანელებლები ტყემლის სოუსით, ღვინის ძმარი.

ჭარხალი მაიონეზით – ჭარხალი, ნიორი, ხარჩოს სუნელი, წითელი წიწაკა, მაიონეზი და მარილი.

ჩიხირთმა – ქათამი, ნახარში, ხახვი, კვერცხი, ფქვილი, ნიორი, ქინძი, კამა, მარილი და ძმარი.

ხაჭაპური იმერული – ცომი, ყველი და ზეთი

ხაჭაპური მეგრული – ცომი, ყველი და ზეთი შიგნიდან და გარედან

ხაჭაპური აჭარული – ცომი, ყველი, კარაქი და კვერცხი

ლობიანი – მოხარშული ლობიო და ცომი.

ჭვიშტარი – მჭადის ფქვილი, ყველი, მაწონი და რძე

მჭადი ღუმელში – ღუმელის კლასიკური მჭადი

მჭადი კეცზე – თიხის კეცეზბე გამოცმვხრაი მჭადი

ღომი – სულგუნი, სიმინდის ფქვილი, სიმინდის ღერღილი და წყალი.

ნიგვზიანი ბადრიჯანი – ყვითელი ყვავილი, მარილი, წითელი წიწაკა, ძმარი, ნიორი, ხმელი ქინძი, ნიგოზი, ბადრიჯანი, უცხო სუნელი, ქინძი, ნიახურის ფოთლები, ბროწეულის მარცვლები.

ბადრიჯანი – მაიონეზით, მწვანილებით და ნივრით.

ბადრიჯანი ნივრით – ბადრიჯანი, ზეთი, ნიორი, ძმარი, მარილი და ქინძი.

ისპანახი, იგივე ფხალი – ისპანახი, ნიორი, წითელი წიწაკა, უცხო სუნელი, ქინძი, ბროწეულის მარცვლები, ნიგოზი, თეთრი ღვინის ძმარი, ყვითელი ყვავილი, თეთრი ხახვი, ქორფა ოხრახუში და მარილი.

წითელი ფხალი (სეზონურად) – ბროწეულის მარცვლები, წითელი წიწაკა, მარილი, პილპილი, ნიორი, ნიგოზი, ჭარხალი, ქინძი და ძმარი.

კეჟერა ფხალი (სეზონურად) – კეჟერას ფოთოლი, ნიორი, ნიგოზი, უცხო სუნელი, ქინძი, წითელი წიწაკა, ყვითელი ყვავილი, სვანური მარილი, კვაწარახი და მარილი.

პრასის ფხალი (სეზონურად) – მოხარშული პრასი, ნიგოზი, ნიორი, ღვინის ძმარი, ქინძი, მარილი და დაღერღილი წიწაკა.

სტაფილოს ფხალი – სტაფილო, მაიონეზი, ნიგოზი, სუნელები, მარილი, ბროწეულის მარცვლები და ქინძი.

კომბოსტოს ფხალი – კომბოსტო, ხახვი, წითელი წიწაკა, ნიორი, ნიგოზი, თეთრი ღვინის ძმარი, უცხო სუნელი, გამხმარი ქინძი და ბროწეულის მარცვლები.

ეკალა (სეზონრად) – ეკალა, ნიორი, ღვინის ძმარი, უცხო სუნელი, ქინძი, ნიგოზი, ხახვი, ხმელი ქინძი, წითელი წიწაკა და მარილი.

ლობიო ქოთანში – ქოთნის ლობიო ხახვით და მწვანილით ნადუღი პიტნით – ნადუღი, სულუგუნი, პიტნა, ნიორი, მწვანილი.

ზეთის ხილი – კურკის გარეშე

მწვადი – ქართული მწვადი ხახვით, ტყემალით ან პომიდვრის საწებელით.

ხინკალი – ქალაქური, ცომი, საქონლის და ღორის ხორცი მწვანილით.

ტოლმა – წყალი, წითელი წიწაკა, მარილი, ტომატის პიურე, ქინძი, ნიორი, ოხრახუში, ბრინჯი, ხახვი, შერეული ფარში და კომბოსტო.

ჩაქაფული (სეზონური) – ცხვრის ხირცი, ხახვი, თეთრი ღვინო, ქინძი, ოხრახუში, ტარხუნა, მწვანე ხახვი, ძმარი, მარილი, წიწაკა და ტყემალი.

სოკო კეცზე სულგუნით – ქამა სოკო, სულგუნი, კარაქი და მარილი.

სოკო შიგთავსით – ზეითნის ზეთი, ისპანახი, ნიორი, ოხრახუში, შავი პილპილი, დიდი თეთრი სოკო, პომიდორი ჩერი, მარილი და გახეხილი ყველი.

ხაშლამა – ნიორი, ხახვი, დაფნის ფოთოლი, საქონლის ხორცი, პილპილი და მარილი.

ახალი კარტოფილი კამით (სეზონურად) – ახალი კარტოფილი, ზეთი, სვანური მარილი და კამა.

კარტოფილი – შემწვარი კარტოფილი ხახვით.

ბლინები ხორცით – ძროხის ხორცი, მოხარშული ბრინჯი, მშრალი ქინძი, ნიორი, მარილი და პილპილი გახვეული ბლინში.

გოჭი – შემწვარი გოჭი, წიწაკა, ნიორი, ქინძი, კამა, ოხრახუში, სალათის ფოთოლი, რეჰანი.

კუჭმაჭი მეგრულად – საქონლის გულ-ღვიძლი, ფილტვი, ფაშვი, წითელი ხახვი, ქინძი, ბროწეულის მარცვლები, ზეთი, სანელებლები, დაღერღილი წიწაკა, ქონდარი, უცხო სუნელი, ყვითელი ყვავილი, მარილი და წითელი ღვინო.

კუჭმაჭი ქათმის – ქათმის ღვიძლი და კუჭი, ნიორი, ძმარი, უცხო სუნელი, ხმელი ქინძი, მარილი, პილპილი, ხახვი, ბროწეული, ქონდარი, ქინძი.

ქათამი ნიორწყალში – ქათამი, ნიორი, ზეთი, წყალი და მარილი.

ოსტრი – საქონლის ხორცი, ხახვი, პამიდორი, ნიორი, ოხრახუში, ქინძი, დაფნის ფოთოლი, მარილი და წითელი წიწაკა.

ქათამი მაყვლის სოუსში (სეზონურად) – ქათამი, მაყვალი, ქინძი, უცხო-სუნელი, ნიორი, წითელი წიწაკა, შავი პილპილი, მარილი.

შქმერული – ქათამი, ნიორი, რძე და მარილი.

ბულგარული ნიგოზში – წითელი ბულგარული წიწაკა, ნიგოზი, ნიორი, ქინძი, ნიახური, ბროწეულის წვენი, უცხო სუნელი, წითელი წიწაკა და მარილი.

კუჭმაჭი იმერული (ცივი) – ღორის ან ხბოს გულ-ღვიძლი, ნიგოზი, ხმელი ქინძი, ქონდარი, უცხო სუნელი, დაღერღილი წითელი წიწაკა, ნიორი, ძმარი, ბროწეული, ხახვი, ზეთი და მარილი.

რაჭული ვიჩინა – ღორის შებოლილი ხორცი.

ბაჟე – ნიგვზით, ნივრითა და სუნელებით.

ტყემალი – მზადდება ტყემლის, ქლიავის, სხვადასხვა სანელებლების, მწვანილისა და ნიორისგან.

საწებელა – პომიდორი, ბულგალური წიწაკა და სანელებლები.

ჩურჩხელა – თხილი, ნიგოზი, შაქარი, ფქვილი, ბადაგი.

ფელამუში, იგივე თათარა – ახლად დაწურული ყურძნის წვენი და სიმინდის ფხვნილი.

ფხალის ასორტი – ასორტი სხვადასხვა სახეობის ფხალისგან.

მწნილის ასორტი – ბოსტნეული, ყვავილოვანი კომბოსტო, სხვადასხვა ფერის ბულგარული წიწაკა, სტაფილო, ნიახური, ჯონჯოლი.

მწვანილის ასორტი – წიწაკა, პრასი, ოხრახუში, პომიდორი, კიტრი, ბოლოკი.

თხილის ასორტი – კაკალი, ტყის კაკალი, ნუში, მიწის თხილი.

ქართული ყველის ასორტი – სულგუნი, შებოლილი, იმერული, რძის ჩეჩილი, შებოლილი ჩეჩილი.

დაგვიკავშირდით, რომ გაეცნოთ ქართველიშვილის მარნის მენიუს ფასებს!