ბლოგი

რთველი

რთველი

მათთვის, ვინც არ იცის, რთველი არის ყურძნის კრეფის ტექნიკური პროცესი საქართველოში,რომელიც ტარდება წელიწადში ერთხელ – შემოდგომაზე. ბევრ ადამიანს სურს მონაწილეობის…
10 საინტერესო ფაქტი ქართული ღვინის შესახებ

10 საინტერესო ფაქტი ქართული ღვინის შესახებ

დადასტურებულია, რომ ღვინის წარმოება საქართველოში დაიწყო 8 ათასწლეულის წინ.არსებობს 2500 ყურძნის ჯიში, აქედან 500 საქართველოს ეკუთვნის.არსებობს მხოლოდ სამი ტექნოლოგია ღვინის…
როგორ კეთდება ღვინო საქართველოში

როგორ კეთდება ღვინო საქართველოში

არსებობს ქართული ღვინის დამზადების სამი ტექნოლოგია. რითაც ქართული ღვინო ძალიანგანსხვავდება ევროპულისგან. კახური ტექნოლოგია – ამ ტექნოლოგიით ქმნიან ღვინოს დაკეპილი ყურძნის…