მათთვის, ვინც არ იცის, რთველი არის ყურძნის კრეფის ტექნიკური პროცესი საქართველოში,რომელიც ტარდება წელიწადში ერთხელ – შემოდგომაზე. ბევრ ადამიანს სურს მონაწილეობის…
დადასტურებულია, რომ ღვინის წარმოება საქართველოში დაიწყო 8 ათასწლეულის წინ.არსებობს 2500 ყურძნის ჯიში, აქედან 500 საქართველოს ეკუთვნის.არსებობს მხოლოდ სამი ტექნოლოგია ღვინის…
არსებობს ქართული ღვინის დამზადების სამი ტექნოლოგია. რითაც ქართული ღვინო ძალიანგანსხვავდება ევროპულისგან. კახური ტექნოლოგია – ამ ტექნოლოგიით ქმნიან ღვინოს დაკეპილი ყურძნის…